Én, Burghardt Enikő a Tinker Bell Wedding esküvőszervezéssel foglalkozó ügynökség alapítója, 1990-ben születtem Budapesten. Egy gyerekkori álmom valósult meg az által, hogy hivatalosan is esküvőszervezőként tevékenykedhetek, így részese lehetek sokak életének egyik legboldogabb pillanatának. Amikor kimondják a boldogító IGEN-t.

Miért döntöttem az esküvőszervezés mellett?

Az esküvő egy csodálatos világ, amit két ember együtt élhet meg a családdal, a barátokkal és az ismerősökkel. Mindig szerettem a szépet, a csillogást, szervezkedni és álmodozni, ezért döntöttem el már nagyon fiatalon, hogy én esküvőszervezéssel szeretnék foglalkozni felnőtt koromban…

Az ország legjobb és leghíresebb esküvőszervezőjétől, Rátkai Tímeától volt szerencsém tanulni.

És ez a régi álom, ez az örök szenvedély, ami egész életutamon végig kísért, az mára az életem része lett!  Egyik leggyönyörűbb dolog számomra a világon, mikor két ember egybeköti az életét, és ennek Én is részese lehetek!

 

Baráti üdvözlettel, Burghardt Enikő

(Tinker Bell Wedding – Esküvőszervező)

Engem Burghardt Enikőnek hívnak, és egy gyerekkori álmom teljesült azáltal, hogy esküvőszervező lehettem, és megalapítottam a Tinker Bell Wedding esküvőszervező irodámat, hogy a legszuperebb esküvőket szervezhessem az országban.
Válaszd a tljeskörű esküvőszervezést tartalmazó csomagajánlatomat, és én garantáltan minden lényeges dolgot elintézek helyettetek, megszervezem az álomesküvőtöket.