Teljeskörű Esküvőszervezés

Ha nincs időd és energiád az esküvőtök megszervezéséhez, vagy szívesebben töltenéd az erre szánt időt a pároddal…

akkor válaszd a teljeskörű esküvőszervezésemet!

Legyen szó tematikus esküvőről, modern esküvőről vagy akár falusi lakodalomról. Ti megálmodtátok…. Én megszervezem! 

Itt szinte mindent én intézek helyettetek, de természetesen a lényeges kérdéseket közösen átbeszéljük, és mindent a Ti ízlésetekre szabunk…

Ezen a napon minden rólatok fog szólni, és én azon leszek, hogy egy fergeteges esküvőt szervezzek számotokra, és mindenből a lehető legjobbat kapjátok!

Nálam az exkluzív esküvők leszervezése is korrekt feltételek mellett elérhető... Burghardt Enikő - Tinker Bell Wedding - esküvőszervező

De mit is tartalmaz pontosan ez a teljeskörű szolgáltatás?

Az esküvő előkészületeivel kapcsolatosan rengeteg elintéznivaló akad, ez köztudott. Ilyenkor minden segítség jól jön, csak sok esetben az a legnagyobb probléma, hogy mindenki a házasodni szándékozó pár segítségére szeretne lenni,  beleértve a családot, barátokat és a közeli ismerősöket is egyaránt. Ilyenkor viszont olyan mennyiségű információ áradat szakad egyszerre a nyakunkba, hogy pont a visszájára fordul a sok segítség, és hirtelen a teljes káosz közepén találjuk magunkat.

Természetesen ez így van rendjén, hiszen életünk során nem sokszor adjuk be a derekunkat, és lépünk az oltár elé, szerelmünknek örök hűséget fogadva. Ezen okból kifolyólag nem is tudjuk igazán eldönteni, hogy a rengeteg tanács közül melyiket fogadjuk el, és mi az amit inkább ne.

Szóval, ha TE is abban a gyakori helyzetben vagy, a lagzitokkal kapcsolatosan, hogy nincsen rengeteg szabadidőd és végtelen mennyiségű energiád a megszervezéséhez vagy szívesebben töltened az erre szánt időt inkább a pároddal, vagy az egyéb apró-cseprő, de elegendhetetlen dolgok intézésésével, akkor válaszd a teljeskörű esküvőszervezésemet!

o   Folyamatos kapcsolat az esküvő végéig személyesen, telefonon és email-en:

Az esküvő szervezése alatt folyamatosan rendelkezésetekre állok! Új ötlet miatt vagy bizonytalan, vagy valamiben akkor meg tudtok keresni telefonon, akár személyesen!

o   Kötetlen, kötelezettséggel nem járó beszélgetés:

Első alkalommal megismerkedhetünk és meghallgatom az esküvővel kapcsolatos elképzeléseiteket!

o   Az esküvő teljes megszervezése:

Ez esküvő minden másodpercét megszervezem, a ti elképzelésitek szerint.

o   Szolgáltatok megkeresése es ajánlat kérés:

Segítek a szolgáltatok megkeresésében! Sok szolgáltató között közösösen megtaláljuk Nektek a legmegfelelőbb fotóst, videóst, zenészt vagy dj-t stb.

o   Szerződéskötés az összes szolgáltatóval

Ha már sikerült kiválasztani a szolgáltatókat, akkor leszerződőm velük.

o   Forgatókönyv összeállítása

Mi a forgatókönyv? A lagzi menete papírformában, mely segíti a szolgáltatokat és engem is hogy mikor mi következik! Ezt én összeállítom, amit majd közösen átnézünk és megbeszélünk!

o   Közös helyszínbejárás

o   Segítség a gyűrű es a ruha kiválasztásában

o   Kóstolok megszervezése

o   Meghívó tervezése

o   Ajándéklista összeállítása

o   Köszönetajándék

o   Dekoráció megszervezése es kivitelezése

Dekoratőr kiválasztásában is segítek, a találkozásokon én is aktívan részt veszek. A lagzin felügyelem a munkájukat, hogy minden olyan legyen, ahogy ti elképzeltétek.

o   Az esküvő teljes lebonyolítása és koordinálása

A nagy napon én érkezem először és én leszek az utolsó is. Az egész lagzi alatt Veletek vagyok! Koordinálom a szolgáltatókat és ügyelek, hogy semmi probléma ne legyen!

Egy tökéletes esküvő lényege az apró dolgokban rejlik. Kezdve az esküvői dekorációtól, az ünnepi tortán át, a hangulatfelelősökig.